17
dec
'16

Van Nispen sluit 2016 op meerdere fronten goed af.

Afgelopen zondag was alweer de laatste thuiswedstrijd van het jaar 2016 voor Van Nispen. Zij kijken op meerdere fronten terug op een geslaagde dag. Winst tegen FC Aalsmeer, contractverlening van trainer René Ras, onthulling van nieuwe sponsordeal en dit alles afgesloten met...

een groot feest in de kantine met zanger Alex. Traditiegetrouw organiseert Van Nispen op de laatste thuiswedstrijd van het jaar een afsluitend feest met een zanger om al haar supporters, sponsors en leden te bedanken. Zo ook afgelopen zondag tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Aalsmeer.

Beide teams hadden nooit eerder in de geschiedenis tegen elkaar gespeeld, maar beide elftallen waren goed aan elkaar gewaagd. Dit resulteerden in een tot aan de laatste minuut spannende wedstrijd, welke uiteindelijk met 2-1 werd gewonnen door Van Nispen. Deze overwinning zorgde ervoor dat Van Nispen zich ook na de winterstop mag mengen in de titelstrijd.

Voordat het feest onder leiding van de Noordwijkse zanger Alex los barstte, had voorzitter Tino de Groot nog een tweetal belangrijke mededelingen. De eerste mededeling betrof de contractverlening van de huidige trainer René Ras. Het bestuur bereikte met René die ochtend een akkoord en verlengden zijn contract met één jaar tot 2018.

De andere mededeling betrof een nieuwe sponsordeal met Ruigrok Flowerbulbs, welke een negental vlaggenmasten incl. banieren heeft gesponsord bij de entree van de accommodatie en tussen de velden. Voorzitter Tino de Groot: “Een verrijking voor ons al zo mooie accommodatie”.

Simon en Lian Ruigrok van Ruigrok Flowerbulbs zijn reeds jaren trouwe sponsors van Van Nispen en hebben door deze sponsoring Van Nispen een extra sponsormogelijkheid gegeven, welke zij vanaf volgend seizoen kunnen verkopen.

Na al dit mooie nieuws was het de beurt aan Alex om het feest compleet te maken en dit is hem goed gelukt. Met eigen nummers, covers en medleys zorgde hij ervoor dat de sfeer er goed in zat en dat het dak er figuurlijk vanaf ging.

Na afloop sprak de Noordwijker: “Ik kom graag bij Van Nispen. Ze weten goed wat een feestje bouwen is. Al met al een zeer geslaagde dag voor Van Nispen, dat zich nu gaat opmaken voor de tweede helft van het seizoen".

Op 29 januari starten zij met een uitwedstrijd in Hoogmade tegen MMO. Van Nispen wenst u tevens prettige feestdagen en een voorspoedig 2017.

Tekst en foto's Van Nispen.