Datum: 05-07-2020 - 18:49
15
dec
'16

Burgernet melding: 3 verdachten bij inbraak Delfweg.

De politie doet onderzoek naar een inbraak in Noordwijkerhout. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze inbraak. De inbraak is gepleegd vandaag donderdag 15 december op de Delfweg te Noordwijkerhout. Het signalement....

van de verdachten zijn drie mannen van oost-europese afkomst, leeftijd 30/35 jaar, lengte 1.80, met een hoofdbedekking en eentje met een legergroene jas. Tips bel 112.

Werk samen met uw gemeente en politie aan veiligheid in uw buurt. Hoe meer mensen aan Burgernet deelnemen, hoe groter de kans dat een verdacht of vermist persoon wordt opgespoord. Meld u vandaag nog aan.

Hoe werkt Burgernet?
Wanneer u deelnemer bent, ontvangt u een spraak- of sms-bericht met het verzoek in uw buurt uit te kijken naar een persoon of voertuig. Heeft u informatie dan kunt u rechtstreeks met de meldkamer bellen via het gratis Burgernetnummer 0800-0011.

Burgernet wordt ingezet bij bijvoorbeeld:
*diefstal of inbraak
*doorrijden na een aanrijding
*beroving
*vermiste personen

In sommige gemeenten maakt Burgernet gebruik van e-mail om u te informeren over een verdachte of onveilige situatie, of om te vragen of u iets gezien heeft in uw buurt.