Datum: 08-06-2023 - 23:51
15
dec
'16

Zorgboerderij Raamwerk heropend en een druk bezochte Kerstmarkt. (update foto's avond)

De Zorgboerderij, sowieso al gelegen op een prachtige plek, zag er voor een dag uit als een echte kerstkaart. De zon liet zich af ten toe zien, maar het ging zelfs even sneeuwen! De bestuurder van Raamwerk en twee cliënten openden de verbouwde Zorgboerderij door...

een sneeuwkanon af te laten gaan. Daarna ging de gezellige kerstmarkt van start.  

De vele bezoekers slenterden langs kramen vol kerst,- streek,- en zelfgemaakte artikelen. Er waren lekkere hapjes en drankjes te koop, en er was van alles te doen. Zoals pony rijden en springen op het springkussen of kerststukjes maken. En wat dacht je van je eigen mosterd maken of een broodje roosteren boven het gezellige kampvuur. Zelfs de kerstman kwam naar Noordwijkerhout!

Een van de hoogtepunten was het optreden van Dansgroep De Hafakker, bestaande uit cliënten van de Hafakker. Gekleed in mooie kersttruien gaven zij een spetterende dansshow. Ook het optreden van Paul Sellers was een groot succes.

Zorgboerderij tijdens kerstmarkt open voor publiek.

De verbouwde Zorgboerderij opende tijdens de kerstmarkt haar deuren voor het publiek. Op de boerderij worden groenten verbouwd, dieren verzorgd en streekproducten en gewassen van eigen land verkocht in boerderijwinkel Appeltje Eitje.

Veel bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om de boerderij eens goed te bekijken. Op de Zorgboerderij en in de winkel werken ongeveer 30 cliënten van Raamwerk, in de leeftijd van 20 tot 71 jaar.

Tekst Raamwerk. Foto's BON.