Datum: 17-10-2021 - 21:39
15
dec
'16

Lichtjesavond: Popkoor Bloom en Charles Dickens in de Witte Kerk en Lichtjeswandeling (19.00 uur).

Op vrijdag 16 december wordt op Lichtjesavond in de Witte Kerk in Noordwijkerhout een bijzonder kerstconcert gehouden door Popkoor Bloom en de Charles Dickens orkest van St Jeanne d’Arc. Het programma start om 19.00 uur. Tot 21.00 uur zullen Bloom en Charles Dickens...

elkaar een paar keer afwisselen. De NOV zorgt voor warme chocolade melk en glühwein, het witte kerkje voor een sfeervolle entourage, kortom alle ingrediënten om echt in de kerstsfeer te komen zijn aanwezig!

De leden van Bloom en het Charles Dickens orkest hopen u te zien om dan samen te dromen van een witte kerst. De toegang is gratis. Bloom heeft nog plaats voor enkele bassen. In de maand januari houdt Bloom openbare repetities uitsluitend voor bassen.

Graag van te voren aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over de (kerst)agenda van Bloom: www.popkoorbloom.nl.

Lichtjeswandeling start 19.00 uur ipv 18.30 uur.
Lichtjeswandeltocht start om 19.00 uur  bij de Witte Kerk olv Carolinda van der Linden.  De lichtjeswandeling duurt 1 uur en brengt u langs de sfeervolste plekjes in het centrum van Noordwijkerhout. Deelname is gratis en voor iedereen en alle leeftijden.

De tocht eindigt om 20.00 uur bij de Witte Kerk.  Het zou leuk zijn om iets van sfeerverlichting mee te nemen of op te spelden. Aanmelden mag via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  aansluiten bij de groep om 19.00 uur Witte Kerk

Foto BON en PR