Datum: 30-03-2023 - 16:47
11
dec
'16

Een prachtig concert uitgevoerd door Passie van Noordwijkerhout. (foto's + update filmpje)

De 100-jarige Jozefkerk was zaterdag 10 december omgetoverd in een prachtig theater en konden bezoekers genieten van een geweldige voorstelling die verzorgd werd door de Passie van Noordwijkerhout. De voorstelling, ‘Jozef met Passie’, was anders dan de voorgaande producties...

het werd een passievol concert, waarin mooie liedjes met een boodschap ten gehore werden gebracht door diverse Noordwijkerhoutse vocalisten. Zij stonden onder muzikale begeleiding van een live gelegenheidsband, waarbij zelfs een viool niet ontbrak.

Geheel in de traditie van de Passie van Noordwijkerhout waren er verschillende verrassende elementen in het programma verwerkt. Vooral het optreden van de 12-jarige Lucas, met het zingen van het liedje 'Ben' van Micheal Jackson, zorgde voor een kippenvel-momentje.

Maar ook de verschillende dansoptredens, tijdens de gezongen muzieknummers, door het Noordwijkerhoutse danspaar Robin van Nobelen en Wendy van Giesen, waren een verrassend en mooi element in het geheel.

Er waren twee uitvoeringen gepland, eentje op de middag en de andere in de avond. Aan de reacties en het ovationele applaus na afloop te horen heeft het publiek zichtbaar genoten van wederom een fantastische voorstelling verzorgd door de Passie van Noordwijkerhout.

Klik hier voor een filmpje met (helaas) een korte samenvatting van het concert.

Foto's vanaf het koor BON met logo en podiumfoto's Thomas Pieterse.