Datum: 01-02-2023 - 11:30
11
dec
'16

Een mooie opbrengst bij de kerstveiling VVSB. (foto's)

Zaterdagavond 10 december organiseerde VVSB voor de 50ste keer hun kerstveiling in de kantine op sportpark de Boekhorst. De opbrengst was met € 61.000,- een prima resultaat voor de club. Iedereen die VVSB een warm hart toedraagt was er heel erg blij mee met dit bedrag...

want er kunnen weer veel dingen van gedaan worden voor de voetbalclub VVSB. Op de veilingavond werd eerst aan de jeugd gedacht in de vorm van Het Rad Van Fortuin en voor ieder kind viel er iets te winnen.

Bij de veiling voor de grote mensen waren 273 items ingebracht die natuurlijk per item het nodige geld opbrachten. Enkele bijzondere items waren: een door Dirk Kuijt gesigneerde Eredivisiebal, een training van een elftal door Trainer Wilfred van Leeuwen, een rondvlucht boven Noordwijkerhout met Jan van Eeden.

Maar ook diverse voetbalwedstrijd toegangskaarten van Ajax, PSV, Feyenoord, Den Haag, Sparta, Liverpool-Arsenal, Bayern Munchen en Barcelona, een geheel verzorgde lunch met wethouder Martijn Bilars en een diner voor 2 personen in een toprestaurant in Kopenhagen.

Met het uiteindelijke bedrag van € 61.000,- was men bij VVSB natuurlijk weer heel erg tevreden. De opbrengst van de kerstveiling is voor VVSB een belangrijke bijdrage in de begroting om elk jeugdlid en iedere recreant te kunnen voorzien in onze teamsport met alle activiteiten en voorzieningen daaromheen.

Foto's BON (laatste foto PR).