Datum: 04-02-2023 - 16:40
09
dec
'16

8 cheques Meerlandenfonds voor verenigingen en stichtingen uit Noordwijkerhout en De Zilk.

Uit handen van burgemeesters en wethouders hebben 126 goede doelen en (sport)verenigingen, waaronder uit Noordwijkerhout en De Zilk, een bijdrage ontvangen uit het Meerlandenfonds. Tijdens de tiende, feestelijke uitreiking op 8 december namen vrijwilligers van de gelukkige...

stichtingen en verenigingen de cheques in ontvangst. Omdat het Meerlandenfonds in 2016 voor de 10e keer plaats vindt, heeft Meerlanden 10% extra in het fonds gestort en was er € 55.000,- te verdelen. De drukbezochte uitreiking vond plaats in Jopenkerk Hoofddorp.

“Meerlanden staat middenin de samenleving. Wij zorgen samen met bewoners, bedrijven en gemeenten voor een duurzame, schone en veilige omgeving, waar het fijn wonen, werken en recreëren is. Goede doelen en (sport)verenigingen zetten zich ook in voor een betere maatschappij.

Daarom steunen wij regionale initiatieven met ons Meerlandenfonds,” zegt Angeline Kierkels, algemeen directeur van Meerlanden. “In tien jaar tijd hebben we vrijwilligers van 849 stichtingen in 14 gemeenten ondersteund. Vrijwilligers verdienen die waardering: een dikke 10 voor alle vrijwilligers die zich inzetten voor een mooiere, lokale samenleving!”

 

Wethouder Bilars was namens de gemeente Noordwijkerhout aanwezig bij de uitreiking van de cheques. Acht verenigingen/stichtingen uit onze gemeente hebben een financieel steuntje in de rug ontvangen uit het Meerlandenfonds (klik hier voor meer info).

De verenigingen en stichtingen uit Noordwijkerhout en De Zilk die een bijdrage uit het fonds hebben ontvangen zijn:

Vereniging/stichting: Bedrag:
Building plastic in natura
Scouting Bosgeest € 200,-
Seniorenkoor De Oldtimers
€ 250,-
Shantykoor 't Bollenhart
€ 700,-
Stichting Bloemenslinger € 750,-
Stichting Vrienden van de Munnekeweij
€ 600,-
Voedselbank Noordwijkerhout
€ 500,-
VVSB € 375,-

Foto's PR