Datum: 14-08-2020 - 16:05
06
dec
'16

Kerstconcert St. Jeanne d'Arc met een Twist.

Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc verzorgt op vrijdag 23 december om 20:00 uur een bijzonder kerstconcert in NH Congrescentrum Leeuwenhorst. In samenwerking met Theaterschool Teylingen wordt een korte versie van de musical Oliver Twist uitgevoerd, het onvergetelijke verhaal...

van Charles Dickens. Met prachtige muziek en zang, aansprekende aankleding en een cast van ruim 70 spelers en muzikanten, belooft het een zeer speciale voorstelling te worden. Het verhaal Oliver gaat over een weeskind dat opgroeit in een oud, somber weeshuis in het 19e eeuwse Londen.

Wanneer Oliver zo vrij is om meer eten te vragen aan Mister Bumble, is verwijdering uit het weeshuis de enige oplossing. Maar Oliver vlucht weg en belandt in de straten van Londen bij een vrolijke bende gauwdieven onder leiding van meesterdief Fagin. Eenmaal ingewijd in de kunst van het stelen van mooie zakdoeken en portemonnees is vanaf dat moment het leven van Olivers permanent in gevaar…

Het orkest van St. Jeanne d’Arc zal naast de muziek uit Oliver romantische en kleurrijke harmonie muziekstukken ten gehore brengen, waaronder bekende kerstmelodieën. Het kwartet van Close Harmony Zanggroep Dune & Forest zal de kerstsfeer verder verhogen.

We verwachten dat dit concert net zoals in eerdere jaren snel zal zijn uitverkocht. Donateurs van St. Jeanne d’Arc krijgen daarom vanaf 6 tot 13 december de gelegenheid om op vertoon van hun donateurskaart gratis twee kaarten af te halen in Noordwijkerhout bij de VVV (Dorpstraat 8), in verenigingsgebouw te Parade (ma-vr vanaf 19:00 uur) en Primera Voorhout (Jacoba van Beierenhof 26)

Natuurlijk kunt u bij het afhalen van kaarten donateur worden door een machtigingsformulier in te vullen voor € 10,- per jaar. U krijgt dan 2 kaarten voor het concert. Tussen 14 en 23 december zijn kaarten à € 7,50 verkrijgbaar bij de genoemde afhaaladressen, zolang de voorraad strekt.

Tekst St. Jeanne D'arc. Foto BON.