Datum: 11-08-2020 - 03:00
05
dec
'16

Sinterklaas op bezoek bij de basisscholen. (update foto's)

Sinterklaas en zijn Pieten hebben een drukke maandagochtend achter de rug, dicht achter elkaar bezochten zij de diverse basisscholen in Noordwijkerhout en De Zilk. Op verschillende manieren kwam hij op de scholen aan, o.a. reed hij mee met een brandweerwagen, achter in een pickup-wagen...

en met een bakkerswagen toog de Sint naar de Egelantierschool. Het thema in De Zilk was 'bakken'. De Pieten moesten de hele nacht doorwerken om alle pepernoten op tijd klaar te hebben voor 5 december. Bakker Peter Pompe bracht vanmorgen de Sint en zijn Pieten eigenhandig met zijn bakkerswagen naar de Egelantierschool.

Update incl. foto's Prinsenhof in het Pietenhuis.
Alle kinderen van groep 6 t/m 8  hebben een bezoek gebracht aan het Pietenhuis. De kinderen konden er speculaaspoppen versieren en hebben zij van marsepein een muis gemaakt. Natuurlijk kwamen de Sint en zijn Pieten ook nog een bezoek brengen aan alle groepen in de school. (zie update foto's)

Van alle scholen hebben we één of meer foto's kunnen scoren: de Egelantier met de bakkerswagen in De Zilk (foto's Blik Op De Zilk), de Victorschool met de brandweerwagen (foto's van filmpje pr), de Prinsenhof met de pickup-wagen en bezoek Pietenhuis (foto's pr, Linda Bijlemeer en Wendy Rotteveel) en een foto van en bij de Regenboog.