05
dec
'16

Programma 'Lichtjesavond' en kerstkoopzondag in Noordwijkerhout.

Rondom de Witte Kerk en door het hele centrum worden van 16 t/m 18 december weer sfeervolle kerstactiviteiten georganiseerd. De start is op vrijdag 16 december met de Lichtjes-koop-avond van 19.00-21.00 uur. Het centrum van Noordwijkerhout wordt ondergedompeld...

in kerstsfeer, duizenden kaarsjes, fakkels, vuurkorven veranderen het centrum in een sprookjesachtig kerstbeleving. Met dan nog een paar dagen verwijdert van Kerstmis, brengt het centrum van Noordwijkerhout heel veel lichtjes.

Lichtjesavond is al sinds 1996 een unieke sfeervolle avond, waar dorpsgenoten elkaar ontmoeten en de beste wensen geven. Stilstaan bij de warmte van het licht en het samenzijn. Winkeliers trakteren u op wat lekkers, een glaasje glühwein en warme chocolademelk.

Lichtjeswandeltocht start om 18.30 uur bij de Witte Kerk olv Carolinda van der Linden. Klik hier voor meer informatie. Op de Steeg bij het terras van het Feest van Harry, delen burgemeester Goedhart en de wethouders, erwtensoep met worst uit om u lekker warm te houden.

Er klinkt muziek, verzorgt door het sfeervolle Popkoor Bloom (klik hier voor een pr-filmpje) en St. Jeanne d‘Arc met hun Charles Dickens orkest vanuit de Witte Kerk. Bubblegumm speelt en zingt een Jazzy kerstrepertoire op het prachtige terras van Restaurant het Wapen van Noordwijkerhout.

Door het hele centrum kunt u genieten van muzikale noten en kerstliedjes. Diverse goede doelen presenteren zich zoals de Roparunners, zij bestaan nu 10 jaar en zijn er al jaren bij. Scoutinggroepen verzorgen wat vuurtjes om aan te warmen, met speciale aandacht voor alle kinderen. Lekkere wafels smikkelen bij de Gebra.

Kunstproject: Vederlicht...☆
Kom maak je selfie of kerstkaart in het Centrum tijdens lichtjesavond. En win een prijs! Er staan en hangen grote banners met 'Vleugels' in het dorp van lokale grafisch ontwerpers en kunstenaars. Klik hier voor meer informatie.

Kerstkoopzondag: zondag 18 december.
• Winkels open van 13.00-17.00 uur
• Lekkere warme drankjes bij Vink Multimedia
• Muziek in het centrum
• Kerstbal knutselen bij Dundia’s in de Dorpsstraat.

Deze activiteiten worden u aangeboden door de winkeliers uit uw mooie dorp verenigd in de NOV (Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging).

Tekst NOV (Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging).