29
nov
'16

Opening Zorgboerderij Raamwerk en boeren-kerstmarkt op 14 december.

De Zorgboerderij van Raamwerk is verbouwd en opent tijdens de Kerstmarkt op 14 december a.s. haar deuren voor het publiek! Na de officiële openingshandeling om 13.00 uur gaat de gezellige Kerstmarkt van start. Deze duurt tot 19.30 uur en toegang is gratis. De Kerstmarkt bij de...

Zorgboerderij is één van de grootste en meest veelzijdige van de Duin- en Bollenstreek. Er zijn veel kramen vol kerst,- streek,- en zelfgemaakte artikelen, lekkere hapjes en drankjes en volop activiteiten voor jong en oud.

Er is live muziek van Paul Seller en een optreden van Dansgroep De Hafakker, bestaande uit cliënten van Raamwerk. Kinderen kunnen pony rijden, springen op het springkussen, genieten van de kunsten van de goochelaar of kerststukjes maken.

Eenieder kan lekker een hapje eten of wat drinken in het Strodorp. Of zich wagen aan diverse oude ambachten, zoals honig of mosterd maken, zeefdrukken, kantklossen of glas graveren. De kerstman loopt in levende lijve rond en er staat een wensboom om je kerstwens in te hangen.

Neem een kijkje in de Zorgboerderij, boerderijwinkel en theestal
Maak gebruik van de mogelijkheid om de mooi verbouwde Zorgboerderij eens goed te bekijken. Hier worden groenten verbouwd, dieren verzorgd en streekproducten en gewassen van eigen land verkocht in boerderijwinkel Appeltje Eitje.

Op de Zorgboerderij en in de winkel werken ongeveer 30 cliënten van Raamwerk, in de leeftijd van 20 tot 71 jaar. Ook kun je een kijkje nemen in de nieuwe opleidingsruimten van Raamwerk in de boerderij en de opslagruimten van de facilitaire dienst.

Parkeren
Parkeren kan gratis op het Bavoterrein. Toets hiervoor ‘Strandwal 2 Noordwijkerhout’ in op de routeplanner. Ter plekke wijzen parkeerwachten je de weg. Het belooft een gezellige feestdag te worden, dus zorg dat je erbij bent!

Tekst PR Raamwerk. Foto BON.