Datum: 30-03-2023 - 16:36
28
nov
'16

Op 1 en 2 december wegafsluiting N442 De Zilk/Hillegom.

Op de N442 (Hoogduinweg en Beeklaan) in Hillegom/De Zilk vindt van donderdag 1 tot vrijdag 2 december 2016 een dag- en nachtafsluiting plaats. De afsluiting is het gevolg van de werkzaamheden die de provincie Zuid-Holland uitvoert sinds 3 oktober, waarbij eerdere afsluitingen...

werden uitgesteld vanwege aanvullend onderzoek. Lees het nieuwsbericht N442 Hillegom: deel wegafsluitingen uitgesteld. Hulpdiensten kunnen in spoedgevallen gebruikmaken van de weg. Het overige verkeer wordt omgeleid via borden.

Afsluitingen tussen de Leidsevaart en de Wilhelminalaan in Hillegom

Tussen de spoorwegovergang en de rotonde ‘t Zand is de N442 in beide richtingen dag en nacht afgesloten: van donderdag 1 december 06.00 uur tot en met vrijdag 2 december 22.00 uur. Het fietspad blijft tijdens deze afsluiting wel beschikbaar voor fietsers en voetgangers.

Halve rijbaanafsluitingen tussen de N206 en de Leidsevaart

Tijdens de damwandwerkzaamheden en asfaltwerkzaamheden blijft de N442 tussen de Beukenlaan en de Regenvlietweg berijdbaar door middel van halve rijbaanafsluitingen, waarbij het verkeer om en om doorgang krijgt. De halve rijbaanafzettingen zijn: van maandag 28 november 08.00 uur tot einde werkzaamheden. Ook de Zilkerbinnenweg blijft op deze wijze bereikbaar. Dit kan tot enige vertraging leiden.

Overig verkeer
Het busverkeer (lijn 57) wordt omgeleid. Kijk voor de route en actuele tijden op de website van Arriva.

Werkzaamheden
Onder het groot onderhoud valt onder meer het vervangen van het asfalt en het verplaatsen van de bushaltes ter hoogte van De Zilk, zodat de bussen niet meer op de weg hoeven te stoppen. Daarnaast wordt de verkeersveiligheid bij kruisingen en fietsoversteken verbeterd. De werkzaamheden zijn naar verwachting 23 december 2016 afgerond.

Hinder
Hoewel de provincie er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken, is hinder niet te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

Tekst Provincie Zuid-Holland.

Klik op de kaart voor een vergroting.