Datum: 08-12-2019 - 17:15
27
nov
'16

Voorspeelmiddag bij muziekvereniging De Harpe Davids. (foto's)

Zaterdag 26 november organiseerde muziekvereniging de Harpe Davids een voorspeelmiddag voor en door de leden van het orkest, leerlingen van het jeugdorkest en de leerlingen Algemene Muzikale Vorming (AMV). De opleiding HDMusic4Kids is een speelse AMV cursus voor kinderen...

en deze middag hebben de AMV leerlingen voor het eerst van zich laten horen. Ook de AMV leerlingen van afgelopen jaar spelen voor het eerst mee op hun gekozen instrument.  Vele vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s waren hiervan getuige.

Iedereen kon deze middag zijn talent laten horen en vele jeugdleden en leden van het orkest maakten daar gebruik van. Dit leverde weer een zeer gevarieerd programma op. Allerlei muzikale interpretaties passeerden de revue.

Het jeugdorkest trad op, sommigen speelden solo, anderen deden gezamenlijk een optreden of er werd samen met hun docent gespeeld. Deze voorspeelmiddag heeft het publiek maar ook de leden zelf een bijzonder gezellige middag bezorgd.

Wil je ook een instrument leren bespelen, dan kan dat. Voor meer informatie over HDMusic4Kids, kijk dan op onze vernieuwde website www.harpedavidsnwh.nl of de facebookpagina. Opgeven voor AMV of muzieklessen kan ook, neem dan contact op met Marit Hogervorst, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tekst en foto's Harpe Davids.