Datum: 17-10-2021 - 20:36
27
nov
'16

Vandaag tot 17.00 uur grote kerstmarkt in De Schelft. (foto's)

Vandaag zondag 27 november vindt tot 17.00 uur in de Schelft in Noordwijkerhout een grote kerstmarkt plaats. Kom alvast in de kerstsfeer door een bezoek te brengen aan deze sfeervolle markt. Dit jaar voor de allereerste keer kun je in de Schelft een sfeervolle en gezellige...

kerstmarkt bezoeken. Fonkelende lichtjes, glimmende kerstballen, knusse kerstkramen, glühwein en kerst hits zullen je in kerststemming brengen. Het bezoeken van de kerstmarkt is een gezellig dagje uit voor jong en oud. De toegang is gratis.

De grote sporthal van de Schelft is omgetoverd in het romantische decor van de kerst. Vijftig verschillende bedrijven en ondernemers zullen hun kerstkraam inrichten met hun producten en diensten. Sieraden, kleding, groendecoraties, handgemaakte kerstcreaties, cadeau artikelen, speelgoed en bakspullen zijn slechts een paar voorbeelden.

Verschillende BON-adverteerders staan met een stand op deze sfeervolle kerstmarkt. Bloemensfeer en Meer uit de Havenstraat, Kiwi Kids uit de Dorpsstraat, Wenson Kadowinkel uit de Havenstraat, Kaatjes Cakekunst uit de Zeestraat en kerstman Huub is aangekleed door Suzanne's Feestshop.

Paspartoe zal er zijn met kerstcreaties gemaakt door mensen met een beperking. Stichting Eet met je Hart is aanwezig om de aandacht te vestigen op kwetsbare ouderen die zelfstandig wonen, moeilijk de deur uitgaan en weinig mensen ontmoeten.

Wil je goed in de kerstsfeer komen dan is een bezoekje aan de kerstmarkt met een gratis toegang zeker de moeite waard. Zondag 27 november 2016 van 10.00 – 17.00 uur in de sporthal van Optisport de Schelft Maandagsewetering 202 Noordwijkerhout.

Foto's BON.