Datum: 26-10-2021 - 11:30
27
nov
'16

Kaarsjesavond 2016 met als thema 'Gedragen door jou'.

We blijven je naam noemen, we blijven over je praten, we blijven je horen, we voelen ons gedragen door jou…….. 'Gedragen door jou' dat is het thema van Kaarsjesavond 2016 op vrijdag 16 december om 19.00 uur in de Sint Jozefkerk in Noordwijkerhout. Rond de kersttijd is het...

gevoel van iemand missen door overlijden, door een scheiding, emigratie, uitzending, een zieke partner of doordat (klein)kinderen niet meer (thuis)komen door omstandigheden vaak extra groot. Tijdens Kaarsjesavond gaan we samen op zoek naar troost, geborgenheid, warmte en licht in de vorm van gedichten, persoonlijke verhalen en mooie muziek. Ook kunt u uw eigen kerstwens doen.

Leden van de band 'Just Us' en het duo 'In verwondering' luisteren de avond muzikaal op met hedendaagse moderne liedjes. Iedereen is van harte uitgenodigd. Ook kinderen zijn van harte welkom. Tijdens de bijeenkomst mogen zij iets moois maken in de pastorie. Kaarsjesavond heeft geen kerkelijke karakter, het is een bijeenkomst voor iedereen die behoefte heeft aan samenzijn, samen delen en troost.

Na afloop mag u een brandend kaarsje meenemen voor iemand die u warmte en licht gunt. U kunt uw kaarsje ook bij een dierbare op het kerkhof neerzetten. Er is gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een kopje koffie, thee, limonade of een heerlijke warme glühwein.

Vanaf 18.45 uur is de kerk open voor het brengen van uw kerstwens. Deze kerstwenssterren liggen vanaf eind november achterin de Sint Jozefkerk. De bijeenkomst start om 19.00 uur en duurt ongeveer tot 20.30 uur. Het belooft een mooie avond te worden, gedragen door jou……..

Voor meer info volg de Facebook-pagina, klik hier.

Foto's Kaarsjesavond 2015 BON.