Datum: 12-08-2022 - 16:11
28
nov
'16

VVSB en Barendrecht delen de punten. (foto's + update samenvatting)

Na het jammerlijke verlies tegen De Treffers heeft VVSB weer een punt erbij gesprokkeld. Lang stond VVSB op voorsprong door een doelpunt van Tommy Bekooij. Tien minuten voor tijd kwam Barendrecht langszij door een kopbal van Jeffrey Aarts. Beide ploegen kregen...

nog kansen voor de overwinning, maar konden het net niet meer vinden.

Met dezelfde basis als tegen De Treffers trapte VVSB tegen Barendrecht af. Al na een minuut kon Maikey Parami de openingstreffer scoren, maar het schoonheidsfoutje van Barendrecht werd niet uitgepakt. Toch stond VVSB binnen tien minuten op voorsprong.

Tommy Bekooij nam het doel van heel ver onder vuur. Doelman Marc van Splunter leek de bal weg te kunnen werken, maar dankzij een zwabber in het schot van Bekooij, kon Van Splunter de bal niet goed verwerken.

Er gebeurde verder vrij weinig in de eerste helft. Barendrecht had het betere veldspel, maar kon dit moeilijk uitdrukken in kansen. Ook in de tweede helft was Barendrecht wel beter, maar kon het niet dicht bij doelman Ruben Valk komen. Verder dan wat afstandsschoten van Melvin Winterberg en invaller Ramy Salem kwam de thuisploeg niet.

Toch viel tien minuten de gelijkmaker. Nadat Barendrecht al geruime tijd veel druk uitoefende op de verdediging van VVSB, was het uit een corner wel raak. Jeffrey Aarts was de gelukkige die de bal op zijn hoofd kreeg. Hierna kwam VVSB meer uit de schulp en begon het weer meer kansen te creëren. Invaller Olaf Schell, Parami en Bekooij waren nog dichtbij, maar doelman Van Splunter hield zijn doel verder schoon.

Barendrecht – VVSB: 8. Bekooij 0-1, 79. Aarts 1-1.
VVSB: Valk, Fecunda, Zwart, Van der Slot, De Rijk, Ruigrok, Kraaijvanger, Jozic, Parami, Van Niel, Bekooij.


Tekst: Stefan van den Burg.

Klik hier voor foto's van Orange Pictures

Klik hier voor de samenvatting van Fox Sports.