Datum: 25-01-2022 - 14:43
26
nov
'16

Optreden Pietenband in het Pietenhuis en centrum van Noordwijkerhout. (foto's)

Op zaterdagmiddag speelde er in het centrum van Noordwijkerhout een gezellige Pietenband. Als eerste brachten zij een bezoek aan het Pietenhuis, het was alweer de op één na laatste activiteit in het Pietenhuis van dit jaar. De kinderen konden van alles knutselen en cupcakes versieren...

en de kids konden zich laten schminken op klanken van de Pietenband. Na dit optreden in het Pietenhuis trok de Pietenband het centrum in en speelde op verschillende plekken voor het winkelende publiek. Bekijk de foto's in de fotogalerij.

Pietenhuis 2016.
Het Pietenhuis veranderde in de afgelopen jaren nog wel eens van locatie. Ook dit jaar kreeg de Sint gelukkig weer toestemming om, tijdens zijn verblijf in Nederland, een leegstaande ruimte in het centrum te mogen gebruiken.

U heeft al eerder via de diverse filmpjes met de Sint en de Pieten, kunnen zien dat het Pietenhuis dit jaar in het gebouw van de voormalige Rabobank aan de Dorpsstraat is gehuisvest.

Elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag is er met hulp van vrijwilligers een programma met verschillende sessies opgezet, van knutselen tot speculaaspoppen versieren.

De eerste activiteit 'Pietenmutsen maken' heeft op woensdagmiddag 9 november plaatsgevonden, klik hier voor het item met de foto's.

Het tweede item was de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten met de stoomboot zaterdag 12 november in Noordwijkerhout, klik hier voor het item met de foto's.

Op woensdagmiddag 16 november mochten de kinderen een mooie kleurplaat inkleuren voor Sinterklaas, die dan ook gelijk deze middag langs kwam om ze op te halen.

Op zaterdag 19 november was er een gezellige Pietendisco met spelletjes en woensdagmiddag 23 november konden de kinderen speculaaspoppen versieren.

Na de activiteit met de Pietenband van zaterdag 26 november, is er nog één keer een activiteit te beleven in het Pietenhuis. Op woensdag 30 november is er een optreden van Guusje (bekend van junior songfestival) en kunnen de kinderen ook lekker knutselen.

Kaartjes a € 1,- voor deze laatste activiteit zijn verkrijgbaar bij VVV Noordwijkerhout aan de Dorpsstraat 8. Kom op tijd, want vol = vol! De activiteiten beginnen om 14.00 uur, 15.00 uur of 16.00 uur en duren 45 minuten.

Heel graag zien wij de kinderen deelnemen aan de activiteiten in het Pietenhuis (mogelijk gemaakt door het NOV- de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging) in Noordwijkerhout!

 

Foto's BON.