Datum: 06-06-2020 - 16:02
06
jun
'12

Zorgboerderij De Hafakker opent 9 juni tijdens open dag nieuwe boerderijwinkel.

Op zaterdag 9 juni opent Zorgboerderij De Hafakker in Noordwijkerhout tijdens de open dag een verkooppunt. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. In de nieuwe boerderijwinkel zijn allerlei ambachtelijk gemaakte en verse producten te koop. Dit varieert van verse groenten...

en fruit van het land, zoals sla en aardbeien, tot keramiek gemaakt door onder anderen cliënten van ’t Bollenpalet. Ook frisdrank en ijs zijn verkrijgbaar. De ingang van de winkel ligt aan het doorgaande fietspad dat langs de zorgboerderij loopt, vlakbij De Boekhorstruiters. Het verkooppunt wordt voornamelijk gerund door cliënten van Het Raamwerk.

De openingshandeling wordt om 10.00 uur verricht door Marjoke van Osnabrugge (cliënt van Het Raamwerk) en Jeanet den Haan, manager van De Hafakker. Daarna zet de zorgboerderij de deuren wagenwijd open. Iedereen is van harte welkom om tussen 10.00 en 15.30 uur een kijkje te komen nemen op deze prachtige plek. U kunt de konijnen, pony’s en kippen bekijken, en de tuin staat vol lekkere groenten en mooie bloemen.

Er zijn die dag verschillende activiteiten, voor jong en oud. Denk maar aan het maken van een ritje met de ponykar, knutselen voor kinderen, en een bezoekje aan de werkplaats van het klusteam. En natuurlijk is er ook van alles te eten en te drinken op het gezellige terras.