Datum: 28-01-2020 - 08:35
24
nov
'16

Burgemeester Goedhart geeft startsein 4e Beursvloer Bollenstreek 2016. (foto's + update 95 matches)

Op woensdag 23 november heeft burgemeester Goedhart met een ferme klap op de gong, de vierde Beursvloer Bollenstreek in het Teylingen College Leeuwenhorst geopend. De Beursvloer Bollenstreek was gevuld met 50 maatschappelijke organisaties en verenigingen...

en rond de 50 vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven. Het doel was op deze ontmoetingsplaats om elkaar te vinden om klussen te realiseren met gesloten beurs.

Op de beursvloer werden dan ook veel contacten gelegd en gelukkig waren er flink wat deals te melden. Met 95 matches was ook deze Beursvloer wederom zeer geslaagd. In alle drie voorgaande edities waren er ruim 100 matches.

Voor Noordwijkerhout en De Zilk waren de volgende maatschappelijke organisaties en verenigingen in de markt: Taallokaal Noordwijkerhout, Popkoor Just for Fun, Toneelvereniging ODI, Waterspeeltuin De Speelakker, Noordwijkerhoutse Strandlopers, Bowlingvereniging Noordwijkerhout, Het Raamwerk, Noordwijkerhoutse Zwem- en Reddingsbrigade.

De Beursvloer was verdeeld in themahoeken waar vrager en bieder elkaar konden treffen. Alle deelnemers ontvingen bij binnenkomst het Beursboek waarin de vragen en eventuele tegenprestaties waren gerangschikt op thema.

 

De Beursvloer Bollenstreek is een initiatief van de Lions Club Bollenstreek in samenwerking met de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen.

Foto's BON.