Datum: 12-05-2021 - 18:55
23
nov
'16

Vink Multimedia bestaat 10 jaar en krijgt hoog bezoek van Prins Fox. (foto's)

Deze week is Vink Multimedia alweer 10 jaar open! Richard en Ria Vink werden afgelopen weekeinde, in de winkel blij verrast door de Kaninefaaten vanwege deze mijlpaal. Omdat Richard en Ria Vink zelf Prins Music en Prinses Passie zijn, deed Prins Fox in het bijzijn van Prinses Judy...

het woord namens de carnavalsvereniging. Prins Fox, hun zoon Giel, had het bezoek goed geheim gehouden!

10 jaar terug werd de winkel geopend aan de andere kant van de Dorpsstraat, met toen voornamelijk CD’s, DVD’s en Games. Al snel uitgebreid met mobiele en huistelefoons en telefoonaccessoires.

5 jaar geleden is de winkel verhuisd naar de huidige locatie, Dorpsstraat 19a. Daar is het assortiment uitgebreid met officiële pasfoto’s, inktcartridges, reparatieservice van mobiele telefoons en de Nederlandse Loterijen.

Sinds kort ook verkrijgbaar: Vinyl, platenspelers en accessoires, weer helemaal terug van weggeweest. Ook nieuw: verhuur van TomTom voor je vakantie in de hele wereld! Scheelt heel veel kosten bij de autohuur in het buitenland!

De komende maanden is voor Sinterklaas en Kerst genoeg te vinden voor alle leeftijden, kom langs, er is een leuke attentie voor de klanten in verband met het 10-jarig bestaan.

Graag tot ziens!
Vink Multimedia.

Foto's PR.