Datum: 31-05-2020 - 14:10
22
nov
'16

Edwin de Beukelaar meest invloedrijke persoon Duin- en Bollenstreek. (7 Noordwijkerhouters in top 50)

Ook dit jaar heeft het zakenmagazine Zaken voor Zaken, de top 50 Meest Invloedrijke Personen in de regio samengesteld. De top 50 geeft inzicht in wie er zakelijk betrokken is in de regio, wie succesvol is en wie het goede ondernemers- voorbeeld geeft. Dit jaar is de lijst der lijsten...

alweer voor de zevende keer bekend gemaakt. "Deze lijst kan alleen maar verschijnen dankzij het draagvlak en met de hulp van de ondernemers en bestuurders uit de Duin- en Bollenstreek, die met grote betrokkenheid hebben meegewerkt.

Personen met invloed zijn zichtbaar, steken hun nek uit, ook voor anderen. Zij denken aan verbinden, samenwerken en hebben oog voor het belang van de Duin- en Bollenstreek als één geheel. Een mooie zakelijke lijst, serieus maar met een knipoog. Met deze 50 Toppers gaat de streek een mooie toekomst tegemoet", aldus John van der Tol de samensteller van deze lijst.

Vorig jaar werd Lies Spruit, de burgemeester van Lisse, uitgeroepen tot het meest invloedrijke persoon in de Duin- en Bollenstreek. Dit jaar is Edwin de Beukelaar uit Noordwijkerhout (eigenaar van de De Beukelaar Groep Noordwijk) gekozen als 'de invloedrijkste' persoon in de Duin- en Bollenstreek.

5 Noordwijkerhouters in de Top 50.

In deze Top 50 staan 7 personen (vorig jaar 7) die woonachtig zijn in Noordwijkerhout. We geven u de namen en de plaats van de Noordwijkerhouters (en de top 3) waarop ze in de ranglijst staan. Meer info over de personen in de top 50 op de website van Zaken voor Zaken, klik hier.

 

Plaats Naam (woonplaats) Bedrijf en plaats
48
Nico Geerlings (NWH) Flexible Human Services Noordwijkerhout
43
Arjan Broekhof (NWH) Broekhof Verpakkingen Noordwijkerhout
37 Birgitha Bakker (NWH) Ondernemers Bootcamp Noordwijkerhout
18 Alfons Morssink(NWH) Voorzitter Bedrijfsleven Bollenstreek
14 Peter Duivenvoorde (NWH) Landgoed & Golfbaan Tespelduyn Noordwijkerhout
4 Onno Zwart (NWH) Directeur Greenport Ontwikkelingsmaatschappij (GOM) Noordwijkerhout
3 Bart Siemerink Directeur Keukenhof
2 Bas Brekelmans Wethouder Gemeente Teylingen
1 Edwin de Beukelaar (NWH) De Beukelaar Groep Noordwijk

Foto PR. (John van der Tol, Edwin de Beukelaar, Lies Spruit).