Datum: 09-02-2023 - 14:28
22
nov
'16

Informatiebijeenkomst reconstructie Victoriberg

Op 6 december om 20.00 uur organiseert de gemeente Noordwijkerhout in de hal van het gemeentehuis een informatieavond over de reconstructie Victoriberg. De avond gaat over het gedeelte van de Victoriberg tussen Kerkeland en de rotonde Schulpweg. De informatiebijeenkomst...

wordt geopend door wethouder Martijn Bilars. Vervolgens zal ingenieursbureau Civitas-Advies toelichting geven op het ontwerp. Het ontwerp is in samenspraak met bewoners (klankbordgroep) gemaakt. Na de pauze met koffie/thee kunnen aanwezigen hun vragen stellen.

Aanmelden informatieavond
Omwonenden hebben een uitnodiging per post ontvangen, maar alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om bij deze avond aanwezig te zijn. Om in te schatten hoeveel personen er deze avond aanwezig zullen zijn, willen wij u vragen om u voor 28 november aan te melden bij Joke den Boer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ‘Aanmelding bijeenkomst Victoriberg’ of telefonisch via 0252 343 882 (bij voorkeur in de ochtend).

Meer informatie

» Informatie over fietspad Victoriberg.

 

Tekst Gemeente Noordwijkerhout.

Foto's van een eerder gehouden informatieavond BON.