Datum: 01-06-2023 - 18:36
21
nov
'16

Uitslag Zonnebloemloterij en huren Zonnebloemauto.

Vrijwilligers van de  Zonnebloem afdeling Noordwijkerhout hebben een aantal maanden geleden huis aan huis ruim 2500 Zonnebloemloten verkocht. De opbrengst van deze loten komt in zijn geheel ten goede aan het werk van de Zonnebloem. Bijvoorbeeld voor talloze activiteiten/uitstapjes...

vakanties in binnen- en buitenland en dit jaar ook voor de Zonnebloemauto. De Zonnebloemauto is speciaal bedoeld voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. Het huren van een Zonnebloemauto kost € 40,- per dag.

De kosten voor de verbruikte brandstof zijn voor de huurder. Voor afstanden boven de 100 km zijn de meerkosten € 0,20 per kilometer. De auto is WA-Casco verzekerd. Een ongevallen-inzittende verzekering is bij de prijs inbegrepen. Het eigen risico is € 350,-, maar dit is af te kopen voor € 6,- per dag.

Hoe werkt het huren van een Zonnebloemauto? De persoon met de lichamelijke beperking moet eerst een pas aanvragen. De administratiekosten hiervoor zijn eenmalig € 10-. Bij het betalen ontvang je direct een pasnummer, waarmee de auto gereserveerd kan worden.

Met het pasnummer kun je de Zonnebloemauto eenvoudig reserveren via Welzorg. Je kunt ook telefonisch via 088 -0016717 bij de betreffende Welzorglocatie een auto huren. Het besturingssysteem van de Zonnebloemauto is niet aangepast.

 

De bestuurder is daarom in veel gevallen een ander persoon dan de pashouder. De bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs (B) zonder beperkte rijbevoegdheid.

Alle kopers hartelijk dank voor het kopen van loten! De uitslag van de trekking is terug te vinden op https://www.zonnebloem.nl/loterij/uitslag

Henk de Kleer - voorzitter Zonnebloem, afdeling Noordwijkerhout.