Datum: 02-10-2023 - 11:15
18
nov
'16

Cor Zandvliet benoemd tot erelid van VVSB.

Op 10 september 2016 bestond VVSB Promotion Business Club 25 jaar. Destijds opgericht om VVSB naar een hoger niveau te brengen. Die doelstelling is inmiddels ruimschoots behaald met een plek in de 2de divisie en de recente bekersuccessen. Inmiddels is VVSB en daarmee ook...

Noordwijkerhout een begrip in heel Nederland. Donderdagavond werd het jubileum gevierd in Restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout met Cees Jansma als gastspreker.

Jansma gaf de aanwezige sponsors een kijkje achter de schermen bij het Nederlands Elftal en het voetbalwereldje in het algemeen, maar ook z’n zakelijke belevenissen kwamen aan de orde. Al met al een zeer geslaagde avond.

Cor Zandvliet benoemd tot erelid van VVSB.
Voorzitter Arjan Broekhof had daarbij op deze avond nog een speciale mededeling, VVSBer in hart en nieren Cor Zandvliet werd door de club op deze avond benoemd tot erelid van VVSB.

De voorzitter somde het indrukwekkende lijstje met functies op, die Cor in de loop van de jaren heeft ingevuld. Zoals bv bestuurslid, kaartverkoop aan de poort, allerlei hand en spandiensten in de kantine en nog veel, veel meer.

Cor is eigenlijk gewoon niet meer weg te denken binnen deze club en daarom spelde Arjan Broekhof hem het speldje op behorende bij het erelidmaatschap.

Cor van harte gefeliciteerd namens BON!

Foto's PR.