Datum: 13-08-2022 - 02:34
18
nov
'16

Zonnebloemactie 'Zon in de schoorsteen'.

In de Sint Nicolaastijd wordt ieder jaar de actie 'Zon in de schoorsteen' gehouden. Deze actie wordt georganiseerd door De Zonnebloem, afdeling Noordwijkerhout, in samenwerking met de Witte Kerk. Veel mensen in Nederland gaan dan aan het werk om een zieke of eenzame...

medemens een verrassing te bezorgen. Deze jarenlange traditie is een mooie gelegenheid om zieke en gezonde mensen dichter bij elkaar te brengen.

Wat is de bedoeling van de actie 'Zon in de schoorsteen'?

Wij willen u vragen om een aardige attentie, verrassing, cadeautje feestelijk in te pakken. Als u het leuk vindt mag er een rijmpje/gedicht bijgevoegd worden. Het is beslist niet de bedoeling om er een duur cadeau van te maken.

Centraal staat de attentie, een vriendelijk gebaar, de zieke te laten merken dat hij of zij erbij hoort. Het is fijn als u dit presentje zelf zou kunnen brengen bij de gast.

Spreekt u dit gebaar aan en wilt u een pakje verzorgen, neem dan contact op met Margo Rotteveel, tel. 0252-375518 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Jan Wassenaar, tel: 0252-373514.

Tekst De Zonnebloem afd. Noordwijkerhout