Datum: 17-10-2021 - 20:15
17
nov
'16

Teamtoernooi van Judovereniging Noordwijkerhout. (foto's)

Afgelopen zondag 13 november was het weer tijd voor het jaarlijks teamtoernooi van Judovereniging Noordwijkerhout. Zoals altijd werd het teamtoernooi gehouden in de Dojo in de sporthal van de Regenboogschool. 38 zeer enthousiaste judoka’s stonden omstreeks 10.00 uur...

op de mat, klaar voor een aantal leuke wedstrijden. De judoka’s werden over vijf groepen verdeeld met totaal zeven of acht judoka´s. Bij de groepen was er rekening gehouden met leeftijd, kleur band en gewicht. Elk team moest een leuke naam verzinnen. Vervolgens werden er vele mooie en spannende wedstrijdjes gespeeld onder aanmoediging van familie en vrienden.

Na ruim twee uur waren alle wedstrijden gespeeld en waren de winnende teams bekend:
1e plaats:  De Strijders
2e plaats:  Geen Idee
3e plaats:  De Meppende Geitjes
4e plaats:  De Vliegende varkens
5e plaats:  De Witte Draken

Alle deelnemers kregen een mooie de medailles en felicitaties van de voorzitter Leo van de Zon. Na het afgroeten kregen alle judoka’s zoals gebruikelijk het lekkere appeltje voor de dorst mee. Met vele handen werd de judomat opgeruimd en kon iedereen van de vrije zondagmiddag genieten.

In januari 2017 bestaat Judovereniging Noordwijkerhout 50 jaar, dit gaan we vieren op 28 januari 2017. Zet deze dag alvast in je agenda, het jubileum zal ongeveer tussen 15:00 en 19:00 uur gevierd worden in de Dojo  in de sporthal van de Regenboogschool.

 

Hou de website en de facebookpagina goed in de gaten voor meer informatie. Lijkt het je ook leuk om te gaan judoën? Je bent van harte welkom om een keer mee te komen doen, dan kun je kijken of je judo leuk vindt. Voor informatie zie de website: www.judoverenigingNoordwijkerhout.nl.

Tekst Judovereniging NWH. Foto's Ton van der Voet.