Datum: 27-10-2021 - 17:54
19
nov
'16

27 november kerstmarkt in De Schelft.

Op 27 november vindt in de Schelft in Noordwijkerhout een kerstmarkt plaats. Noteer deze datum alvast in je agenda, want jij kunt hierbij aanwezig zijn. Kom alvast in de kerstsfeer door een bezoek te brengen aan deze sfeervolle markt. Dit jaar voor de allereerste keer kun je in de Schelft...

een sfeervolle en gezellige kerstmarkt bezoeken. Fonkelende lichtjes, glimmende kerstballen, knusse kerstkramen, glühwein en kerst hits zullen je in kerststemming brengen. Het bezoeken van de kerstmarkt is een gezellig dagje uit voor jong en oud. De toegang is gratis.

Initiatiefneemster Marleen Kaptein vertelt: Afgelopen zomer ben ik gestart als zelfstandig bloemist met mijn eigen bedrijf. MK Blooms verzorgt bloemenarrangementen voor alle gelegenheden, zoals bruidswerk, rouwwerk en opdrachten van bedrijven zoals Optisport.

Op de Ladies Night heb ik de aankleding verzorgd voor wat betreft de groendecoratie in de Schelft en heb ik als ondernemer deelgenomen aan de Ladies Night. Deze geslaagde avond heeft mij op het idee gebracht om een kerstmarkt te organiseren.

De grote sporthal van de Schelft zal worden omgetoverd in het romantische decor van de kerst. Vijftig verschillende bedrijven en ondernemers zullen hun kerstkraam inrichten met hun producten en diensten. Sieraden, kleding, groendecoraties, handgemaakte kerstcreaties, cadeau artikelen, speelgoed en bakspullen zijn slechts een paar voorbeelden.

Paspartoe zal er zijn met kerstcreaties gemaakt door mensen met een beperking. Stichting Eet met je Hart is aanwezig om de aandacht te vestigen op kwetsbare ouderen die zelfstandig wonen, moeilijk de deur uitgaan en weinig mensen ontmoeten.

Wil je goed in de kerstsfeer komen dan is een bezoekje aan de kerstmarkt zeker de moeite waard. Zondag 27 november 2016 van 10.00 – 17.00 uur in de sporthal van Optisport de Schelft Maandagsewetering 202 Noordwijkerhout.

Voor meer informatie kijk op de site www.optisporthealthclub.nl/noordwijkerhout of bel met de receptie van de Schelft 0252-376241.

Tekst en foto Optisport De Schelft.