Datum: 13-08-2022 - 02:24
16
nov
'16

Sinterklaas op bezoek in het 'Pietenhuis'. (foto's)

Het Pietenhuis veranderde in de afgelopen jaren nog wel eens van locatie. Ook dit jaar kreeg de Sint gelukkig weer toestemming om, tijdens zijn verblijf in Nederland, een leegstaande ruimte in het centrum te mogen gebruiken. U heeft al eerder via de diverse filmpjes...

met de Sint en de Pieten, kunnen zien dat het Pietenhuis dit jaar in het gebouw van de voormalige Rabobank aan de Dorpsstraat is gehuisvest.

Elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag is er met hulp van vrijwilligers een programma met verschillende sessies opgezet, van knutselen tot speculaaspoppen versieren.

De eerste activiteit 'Pietenmutsen maken' heeft op woensdagmiddag 9 november plaatsgevonden, klik hier voor het item met de foto's.

Het tweede item was de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten met de stoomboot zaterdag 12 november in Noordwijkerhout, klik hier voor het item met de foto's.

Op woensdagmiddag 16 november mochten de kinderen een mooie kleurplaat inkleuren voor Sinterklaas, die dan ook gelijk deze middag langs kwam om ze op te halen. Kijk in de fotogalerij voor de foto's.

Er volgen nog vier activiteiten in het Pietenhuis, zie hieronder. Kaartjes a € 1,- voor de volgende activiteiten zijn verkrijgbaar bij VVV Noordwijkerhout aan de Dorpsstraat 8. Kom op tijd, want vol = vol! De activiteiten beginnen om 14.00 uur, 15.00 uur of 16.00 uur en duren 45 minuten.

Heel graag zien wij de kinderen deelnemen aan de activiteiten in het Pietenhuis (mogelijk gemaakt door het NOV- de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging) in Noordwijkerhout!

Programma Pietenhuis:
* Zaterdag 19 november:    Pieten disco & spelletjes
* Woensdag 23 november:   Speculaaspoppen versieren
* Zaterdag 26 november:    Cup cakes versieren
* Woensdag 30 november:   Verrassing


Foto's BON.