Datum: 01-07-2022 - 00:03
16
nov
'16

Toneelvereniging ODI presenteert ‘Help! Ik krijg een kind’.

Eén keer per jaar doet u braaf uw belastingaangifte. U let goed op of alle cijfers en namen wel kloppen, of u de juiste informatie doorgeeft. Maar wat als de Belastingsdienst u opeens als 'zwanger' bestempeld? Maar de Belastingdienst maakt nooit een fout, want deze...

organisatie gebruikt uitsluitend de beste computers ter wereld en die maken absoluut geen fouten. Het moet dus waar zijn, zelfs als het om een zwangere man gaat...

Wanneer Gerard de Jong volgens De Belastingdienst opeens zwanger blijkt te zijn, moet hij even slikken. Zwanger? Hij? Maar misschien zitten er wel voordelen aan ‘zwanger zijn’. En wat gebeurt er als jouw collega’s doen alsof er niks aan de hand is?

Als Gerard’s overenthousiaste moeder ook nog eens heel enthousiast wordt van het idee dat zij oma wordt, en helemaal los gaat op het aanschaffen van de babyuitzet, wordt de situatie toch extra bijzonder. Of kan het nog erger?

Wat gebeurt er als Joop van de Ende zelfs een tv-serie aan Gerard wil wijden en Gerard zelfs een manager krijgt? Eens zal de waarheid aan het licht komen, maar tot die tijd puft Gerard nog even door!

 

Data  en kaartverkoop
Dit stuk is te zien op 18 en 19 november 2016 in De Schelft in Noordwijkerhout, en op 26 november in Trefcentrum De Duinpan in De Zilk. Om 19:30 uur gaat steeds de zaal open. Aanvang steeds om 20:00 uur.

Kaartjes zijn 8 euro pp zijn te bestellen via de website: www.toneelverenigingodi.nl of te koop bij Suzanne’s Feetshop in de Havenstraat, Wagenaar & van Halem in Noordwijkerhout en bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom.

 

Oproep aan oud-leden
ODI viert dit seizoen haar 65-jarig jubileum en wil daarom alle oud-leden uitnodigen voor de voorstelling van ‘’help ik krijg een kind’’ op 19 november. Oud-leden kunnen zich aanmelden voor gratis kaartjes (maximaal 2 per oud-lid) door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin vermelding van naam en de periode waarin met (ongeveer) lid is geweest.

Tekst en foto Toneelvereniging ODI.