12
nov
'16

Prins Music & Prinses Passie het 57ste Prinsenpaar der Kaninefaaten. (update foto's)

In een gezellige en drukke Schelft, werd er om 22.11 uur afscheid genomen van Prins Habilem (Louis de Jong) en Prinses Atalanta (Marjo de Jong) het 56e Prinsenpaar. Daarna werd er met een grootse, sportieve en muzikale stunt het 57e Prinsenpaar der Kaninefaaten bekend gemaakt...

Prins Music en Prinses Passie

Beste Carnavalsvierders,

Ik ben Richard Vink (1968) en net als mijn vrouw, Ria Vink-van den Berg (1970), geboren en getogen in Noordwijkerhout. Wij vinden het een eer en zijn trots en blij dat we u dit jaar mogen voorgaan in het carnaval bij de Kaninefaaten. Dit jaar niet achter de muziektafel, maar voor op het podium net als 3 jaar terug als Boer Ries 'onecht in de echt' verbonden met Marietje.

Carnaval is ons beiden met de paplepel ingegoten. Onze opa’s (Vok Vink en Jaap Aartman) stonden aan de wieg van de vereniging. Mijn ouders Floris de Vijfde en Vrouwe Fortuna waren het 28e Prinsenpaar en mijn schoonvader, Boer Teun, de eerste boerenbruidegom. Ik ben begonnen bij de WOB, maar al snel ook gestart in de Muziek & Artiesten Commissie.

Nu ben ik voorzitter van de Beeld, Licht en Geluidcommissie. Hier kan ik met mijn liefde voor muziek alle kanten op. Dat doe ik ook in onze winkel, Vink Multimedia. Van mijn hobby mijn werk gemaakt, inmiddels 10 jaar open en met een veel breder assortiment dan alleen muziek.

Ria werkt al 18 jaar als Internationaal Hulpverlener bij Eurocross Assistance, een baan die goed te combineren is met de winkel en de zorg voor onze 3 geweldige zonen: Thijs (19), na de Babyfaaten nu bij de WOB, Daan (17) voormalig Babyfaat en Giel (14), momenteel Prins Fox der Babyfaaten.

We worden dit jaar als Prinsenpaar ondersteunt door de volgende adjudanten: Jan Willem Lut, Richard vd Berg, Ton vd Burg, Pieter vd Geest en Jacco Aartman.

Wij wensen iedereen een Muzikaal en Passievol carnaval toe!

Prins Music en Prinses Passie

Foto's BON (later meer foto's bij JP)