Datum: 02-10-2023 - 16:47
13
nov
'16

Prins Ramses der Tulpkabouters vergezeld door maar liefst 5 Prinsessen. (foto's)

De bekendmaking van de 3/4e Prins der Tulpkabouters vond plaats op zaterdagavond 12 november in een vol Café van der Geest. Op deze avond werd onder de klanken van de Keietoeters afscheid genomen van Prins Geer (Dirk vd Voort) & Prinses Goor (Roel Slot). Nog één keer...

met alle oud-Prinsen van het afgelopen jaar de act doen van het liedjesfestival, werd de afsluiting van een mooi jaar. (zie foto's)

De nieuwe Prinsenparen van de Duinknijnen Prins Mechanicus & Prinses Privileged, Kaninefaaten Prins Music & Prinses Passie en het nog oude Prinsenpaar der Keiebijters Prins Bombardon & Prinses Pecunia waren getuigen van de bekendmaking van het 'mogelijk nieuwe Prinsenpaar'....want bij de Tulpkabouters weet je het nooit!

De Tulpkabouters houden wel van een stuntje en ook dit jaar was er iets bijzonder te melden. Na wat schimmige beelden op het toneel werd er van achteruit de zaal op de klanken van 'Egyptische muziek' de nieuwe Prins der Tulpkabouters naar voren gebracht.

Oscar Farg gaat het komende jaar de Tulpkabouters voor als Prins Ramses, met een heuse harem van maar liefst vijf Prinsessen.....ja zeg nou zelf wie heeft dat!

Prins Ramses - Oscar Farg
Prinses Amirah - Annemiek Ruiten
Prinses Aisha - Anouk Noorman
Prinses Leilah - Lieke Vreeken
Prinses Jasmin - Jennifer van der Woud
Prinses Lamiya - Laura van Nobelen
Adjudant - Jaap van Eeden

Prins Ramses der Tulpkabouters:

Oscar is 28 jaar jong en van beroep softwareontwikkelaar en natuurlijk zoon van Tiny de Klerk (oud-Prinses der Kaninefaaten). Oscar zit al een aardig tijdje bij de Tulpkabouters, 11 jaar geleden (jubileum dus) was hij verkleed als dominee bij hun eerste carnavalswagen 'Het Witte Kerkje wordt van het kastje naar het muurtje gestuurd'. Naast de Tulpkabouters heeft hij in zijn vrije nog een drukke bezigheid, Oscar is leiding bij Scouting Bosgeest.

Foto's BON.