Datum: 27-09-2023 - 22:58
11
nov
'16

Het nieuwe Prinsenpaar van Munnekeweij 'Prinses Dianthus en Prins Steef'.

Het is vandaag de elfde van de elfde en rond deze datum worden ook dit jaar weer, de nieuwe carnavalsprinsen en prinsessen bekend gemaakt van het Kokkerhoutse en Zilkse carnaval. Noordwijkerhout en De Zilk tellen er straks weer aardig wat, zo ook in Woonzorgcentrum Munnekeweij...

Dit keer werd er, op vrijdagmorgen om 11 over 11 in een volle Tuinkamer van Munnekeweij, een nieuwe Prinses voor komende carnaval bekend gemaakt: 'Prinses Dianthus'. In het dagelijks leven draagt ze de naam Nel Duivenvoorde en heeft de nog prille leeftijd van 80 jaar. Ze heeft haar Prinsessennaam vernoemd naar de prachtige anjer met de mooie naam Dianthus en zij zwaait dit jaar de scepter over de Munnekeweij.

Toch wilde de nieuwe Prinses ook nog een Prins aan haar zijde, samen met haar man Theo besloten ze dat kleinzoon Stefan van der Slot (lid vd Raad van Elf vd Kaninefaaten) haar Prins moest worden. Tussen de carnavalsfeesten door in De Schelft zal 'Prins Steef' samen met zijn oma 'Prinses Dianthus', voorgaan in de grote polonaise door de gangen van Munnekeweij.

Wij wensen het nieuwe Prinsenpaar en alles bewoners van Munnekeweij een heel gezellig carnaval toe.

Foto's BON.