Datum: 06-07-2022 - 12:10
09
nov
'16

Activiteiten in het 'Pietenhuis' weer van start gegaan. (foto's)

Het Pietenhuis veranderde in de afgelopen jaren nog wel eens van locatie. Ook dit jaar kreeg de Sint gelukkig weer toestemming om, tijdens zijn verblijf in Nederland, een leegstaande ruimte in het centrum te mogen gebruiken. U heeft al eerder via de diverse filmpjes...

met de Sint en de Pieten, kunnen zien dat het Pietenhuis dit jaar in het gebouw van de voormalige Rabobank aan de Dorpsstraat is gehuisvest.

Elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag is er met hulp van vrijwilligers een programma met verschillende sessies opgezet, van knutselen tot speculaaspoppen versieren.

De eerste activiteit op woensdagmiddag 9 november heeft alweer plaatsgevonden, de kinderen hebben hele mooie Pietenmutsen gemaakt voor de intocht van de Sint van komende zaterdag. (zie foto's)

Kaartjes a € 1,- voor de volgende activiteiten zijn verkrijgbaar bij VVV Noordwijkerhout aan de Dorpsstraat 8. Kom op tijd, want vol = vol! De activiteiten beginnen om 14.00 uur, 15.00 uur of 16.00 uur en duren 45 minuten.

Heel graag zien wij de kinderen deelnemen aan de activiteiten in het Pietenhuis (mogelijk gemaakt door het NOV- de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging) in Noordwijkerhout!

Programma Pietenhuis:
* Woensdag 9 november:    Pietenmutsen maken
* Zaterdag 12 november :   Intocht in Noordwijkerhout
* Woensdag 16 november:   Sint op bezoek
* Zaterdag 19 november:    Pieten disco & spelletjes
* Woensdag 23 november:   Speculaaspoppen versieren
* Zaterdag 26 november:    Cup cakes versieren
* Woensdag 30 november:   Verrassing


Foto's BON.