Datum: 13-07-2020 - 07:11
07
nov
'16

21 november inloopbijeenkomst Duinpolderweg.

Op 21 november 2016 organiseren de provincies Noord- en Zuid-Holland een inloopbijeenkomst voor het project Duinpolderweg. De samenwerkingspartners Stadsregio Amsterdam, Holland Rijnland en betrokken gemeenten zijn ook vertegenwoordigd. De bijeenkomst staat in...

het teken van de start van de Milieu EffectRapportage (MER) voor het project. Op 12 oktober hebben de provincies besloten om een MER onderzoek te laten uitvoeren voor zeven alternatieven. De alternatieven worden onderzocht op hun effecten op het verkeer, het milieu en de economie.

Om u te informeren over de uitvoering van het MER en het tijdpad daarvan nodigen wij u uit voor de inloopavond op 21 november. Er is kaartmateriaal aanwezig met de zeven alternatieven die in het MER onderzoek worden opgenomen.

Ook kunt u kennis nemen op welke wijze en wanneer u in het proces kunt reageren. De projectorganisatie, de gedeputeerden van beide provincies en gemeentebestuurders zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

 

Mocht u niet in staat zijn om op de inloopbijeenkomst aanwezig te zijn, dan vindt u alle informatie ook op onze vernieuwde projectwebsite www.noord-holland.nl/duinpolderweg.

Wilt u op de hoogte blijven van actueel nieuws over het project Duinpolderweg? Abonneer u dan via deze website op onze digitale nieuwsbrief.