Datum: 19-04-2021 - 10:53
07
nov
'16

Afsluiting jeugdcompetitie TV de Boekhorst met tenniskids mascottes 'Ace en Love'. (foto's)

Zondag was op Tennisvereniging de Boekhorst de laatste speeldag van de World Tour, de competitie voor de jongste kinderen in de leeftijd 5 t/m 11 jaar. De KNLTB had voor deze laatste dag een prijsvraag bedacht. Boekhorst-lid Toine Duindam stuurde de leukste foto op en won...

de Tenniskids mascottes 'Ace' en 'Love' zouden de laatste speeldag hem en zijn teamgenoten komen aanmoedigen tijdens de wedstrijden. Helaas gooide de regen roet in het eten en konden niet alle wedstrijden gespeeld worden. Wel konden alle 80 aanwezige kids uitgebreid op de foto met de mascottes en werd het zo toch nog een leuke ochtend. Bovendien had de jeugdcommissie voor voldoende lekkers gezorgd.

De jeugd van de Boekhorst is inmiddels al weer begonnen met de wintertraining en in maart start de nieuwe voorjaarscompetitie weer. Binnenkort start de club weer met een serie proeflessen voor kinderen die tennis willen proberen: 10 lessen voor maar 50,-. Kinderen die deze winter beginnen, kunnen in het voorjaar ook al meedoen met de World Tour! Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tekst en foto's TV De Boekhorst.