Datum: 30-03-2023 - 17:40
07
nov
'16

Jozef met Passie!

Al 100 jaar is de Sint Jozefkerk een belangrijke ontmoetingsplaats in Noordwijkerhout. Door het jaar heen zijn al veel evenementen georganiseerd om dit te vieren. Als afsluiting van dit jubileumjaar zal op zaterdag 10 december door stichting ‘de Passie van Noordwijkerhout’ een...

tweetal bijzondere galaconcerten gegeven worden in de Jozefkerk.

Stichting ‘de Passie van Noordwijkerhout’ heeft in april 2015 'het passieverhaal rond de Witte Kerk' opgevoerd en in mei 2016 hebben veel mensen genoten van een nog grotere productie; ‘Noordwijkerhout in Oorlogsjaren’ op het Sint Bavoterrein. Beide producties hadden een hoog ’voor en door Noordwijkerhout’ gehalte en werden door het grote aantal bezoekers enorm gewaardeerd. 

Jozef met Passie zal anders zijn dan de voorgaande producties; een concert waar mooie, gedragen liedjes ten gehore worden gebracht door Noordwijkerhoutse vocalisten, onder begeleiding van een gelegenheidsband.

Maar geheel in de traditie van de Passie van Noordwijkerhout zijn er verrassende elementen in het programma verwerkt. Er zullen bijzondere gasten zijn en ook de aankleding van de kerk zal het publiek verbazen. Een unieke kans om de Jozefkerk op deze manier te beleven!

Er zijn 2 voorstellingen op zaterdag 10 december om 16.00 uur en om 20.30 uur. Per voorstelling is er plaats voor ongeveer 350 personen. Kaartjes zijn voor € 5,= per stuk te koop bij Vink Multimedia, Dorpsstraat 19a Noordwijkerhout. De kaartverkoop start op zaterdag 12 november om 12.00 uur.