Datum: 25-09-2020 - 04:59
06
nov
'16

De Harpe Davids en Easy does it een geweldige combinatie. (foto's + filmpje)

Vrijdag 4 en zaterdag 5 november gaf muziekvereniging de Harpe Davids twee concerten in samenwerking met de band Easy does it. Dit bleek een geweldige muzikale combinatie. De Witte Kerk was een sfeervolle concertzaal die afwisselend swingende muziek ten gehore bracht...

en dan weer heerlijke easy listening muziek. Populaire muziek, musical hoogtepunten en heerlijke franse chansons van Edith Piaff en Charles Aznavour. Een muzikale hoofdrol was er voor de leading lady van Easy does it Teddy van den Burg. Zij zong de sterren van de hemel samen met de Harpe Davids en natuurlijk bij haar eigen band.

Het waren 2 heerlijke muzikale avonden en wie er niet bij was heeft echt iets gemist. Wilt u de Harpe Davids weer zien optreden noteer dan zaterdag 17 december voor de jaarlijkse kerstsamenzang in de Jozefkerk. Dit belooft weer een sfeervolle muzikale kerstavond te worden.

Wilt u de Harpe Davids volgen? Kijk dan op de website www.harpedavidsnwh.nl. Op de website vindt u alle informatie over o.a. de vereniging, de opleidingsmogelijkheden voor jong en oud, de optredens en hoe u ons kunt steunen.

Tekst Harpe Davids.

Foto's in de fotogalerij en klik hier voor het filmpje BON.