Datum: 21-09-2020 - 17:52
08
nov
'16

Wordt het weer zo’n smaakvol carnavalsjaar in Kokkerhout?

Nomnomnom, wat was het een smaakvol carnavalsjaar voor de Babyfaaten. Prins Ratatouille (Timo van Hage) zette samen met zijn Prinses Paris (Isabel van der Togt) een culinaire hoogstandje neer. Tijdens de 11-11 gala-avond is het prinsenpaar helaas uitgekookt en zullen zij met...

een ‘Merci et au revoir!’ afscheid nemen van alle Noordwijkerhouters.

Nu hebben de Babyfaaten zich niet alleen maar bezig gehouden met het vangen van ratten tussen al het Franse etenswaar, maar kijken nu ook vooruit naar het 50ste prinsenpaar der Babyfaaten. Hoewel wij carnavalsvierders vooral stil staan bij onze 11-jarige jubilea, is het wel een magisch getal! De jeugd van Noordwijkerhout is al een halve eeuw oud en zien er toch nog steeds zo fris en jong uit!

Wat het geheim is van deze jeugdraad kunnen zij helaas niet met iedereen delen. Maar mochten er nieuwsgierige jonge jongens in Noordwijkerhout zijn, dan kun je je aanmelden bij de Babyfaaten via de jeugdcommissie (stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), kijk voor meer informatie op de website (www.babyfaaten.nl). Wie weet wordt jij straks wel de nieuwe jeugdprins van onze vereniging!

Alle trucs worden op 11-11 uit de kast gehaald om op deze magische gala-avond vol magie, het 50ste Prinsenpaar der Babyfaaten naar voren te toveren en bekend te maken aan alle inwoners van ons prachtige dorp!

Tekst Babyfaaten. Foto Studio Royale Foto en Film.