Datum: 27-10-2021 - 19:56
05
nov
'16

Kinderwinkel Kiwikids viert 5-jarig bestaan met nieuwe huisstijl/website en verschillende acties

Kiwikids, de kinderwinkel die sinds 8 oktober 2011 gevestigd is in het leukste winkelpandje in Noordwijkerhout, viert een feestje. Ter gelegenheid van dit jubileum is de website vernieuwd, zijn er kortingsacties en worden er cadeautjes uitgedeeld. Ook is er een nieuwe frisse huisstijl met een...

speelse uitstraling die perfect past bij de winkel. Marja Willems, eigenaresse van Kiwikids: "Het idee voor Kiwikids is in Nieuw-Zeeland geboren en de sfeer van dit bijzondere land is terug te zien in het assortiment en in de frisse nieuwe huisstijl. In het nieuwe logo zijn verschillende elementen uit Nieuw-Zeeland verwerkt.

De Kiwi - de Nieuw-Zeelandse loopvogel - is de basis. Het kroontje boven het hoofd van de Kiwi maakt het geheel wat speelser en het logo lijkt op de verkeersborden uit Nieuw-Zeeland. Bij een verjaardag horen natuurlijk ook verrassingen en daarom ontvangt elke klant een bouwplaat van de mascotte 'Kippie de Kiwi' cadeau.".

De compleet vernieuwde website geeft de uitstraling van Kiwikids goed weer, er zijn veel nieuwe producten te verkrijgen en door de frisse huisstijl oogt de website meer van deze tijd. Bij Kiwikids is van alles verkrijgbaar voor baby's, peuters, kleuters en kids tot tien jaar.

Het brede assortiment biedt onder meer hippe lichtbakken, traditioneel houten speelgoed, kleding, kraamcadeaus, boeken, sieraden, muurstickers, lampen en nog veel meer hippe spullen voor hippe kids. Kiwikids verkoopt ook de collectie van Olli +Jeujeu. Benieuwd? Kom dan eens langs in de gezellige winkel in Noordwijkerhout of neem een kijkje op www.kiwikids.nl.

Foto's winkel BON.