Datum: 23-09-2023 - 04:12
05
nov
'16

Het nieuwe Prinsenpaar der Dwergknijnen 'Prins Sparkle en Prinses Shine'.

Vrijdagavond 4 november hebben de Dwergknijnen in de Duinpan in De Zilk afscheid genomen van hun 24e Prinsenpaar Prins Jut (Siep van Maris) en Prinses Jul (Eline v.d. Laan), zij kunnen beide terugkijken op een geweldig carnavalsjaar. Daarna werd door de jeugdcommissie...

op een leuke manier, tijdens de jurering van een musical, de nieuwe en 25ste jeugd Prins en zijn Prinses bekendgemaakt. Het nieuwe Prinsenpaar der Dwergknijnen voor het seizoen 2016-2017, gaan een jaar lang door het carnavalsleven als Prins Sparkle (Jules Beelen) en Prinses Shine (Suus van Berkel).

De redactie van BON wenst het jeugdige nieuwe Prinsenpaar van de Dwergknijnen heel veel leut en plezier toe het komende carnavalsjaar.

Bekendmaking van de 49e Prins der Duinknijnen.

Vanavond 5 november bent u weer van harte welkom in Trefcentrum Duinpan in De Zilk, om getuige te zijn van de bekendmaking van de 49ste Prins der Duinknijnen en natuurlijk om te genieten van de feestavond. De zaal is open vanaf 20.30 uur en het programma begint om 21.00 uur, kaarten á € 5,-- aan de zaal, wees op tijd want VOL=VOL.

Foto's PR