Datum: 25-09-2020 - 18:58
03
nov
'16

Restaurantactie 'EET met je hart' van start gegaan.

Afgelopen dinsdag 1 november is de restaurantactie van 'EET met je Hart' officieel van start gegaan. We hopen eind december een budget te hebben om zoveel mogelijk kwetsbare eenzame ouderen te gaan helpen door mooie ontmoetingen te organiseren. In en om Noordwijkerhout...

doen er 15 restaurants (deelnemers onder aan de tekst) mee. Als U de komende maanden in één van deze restaurants eet, vragen we om € 1,00 te doneren voor 'EET met je hart'.

Bij Nederzandt heeft de aftap plaatsgevonden. We hebben samen met de ambassadeur Alfons Morssink geproost. En Guusje Schuit heeft tijdens de presentatie enkele mooie passende nummers gezongen.

Gebr.Straathof zal de eerste ontmoeting organiseren door een aantal ouderen uit te nodigen in december voor een drankje en hapje. Er kan dan een kerststuk gemaakt worden, wat uiteraard mee naar huis genomen mag worden! Informatie kunt U krijgen bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Ook is 'Met je hart' Team Noordwijkerhout op 27 november te vinden bij de kerstmarkt in de Schelft, waar alle informatie te verkrijgen is. Team Noordwijkerhout hoopt op veel mooie bijzondere ontmoetingen voor onze kwetsbare eenzame ouderen!

Voor meer informatie over Stichting 'EET met je hart' klik hier of voor de Facebookpagina van team 'Met je hart 'Noordwijkerhout, klik hier.

De volgende 14 restaurants ondersteunen het initiatief van Stichting Met je hart:
* Café Restaurant De Ruigenhoek
,
* Como & Co (Oosterduinse meer)
,
* Het Wapen van Noordwijkerhout
,
* Restaurant Hudson Bar & Kitchen,
* Landgoed Tespelduyn,
* Restaurant To Meat
,
* Restaurant Zegers,
* Eeterij De Beleving,
* Pannenkoekenrestaurant Langs Berg en Dal,
* St(r)andplaats Nederzandt,
* Restaurant De Duinrand,
* Pannenkoekenrestaurant Stroop,
* Restaurant Hillary's,
* Lunchroom Arthur.
* Restaurant De Duinrand

Tekst en foto's 'Stichting Met je hart Noordwijkerhout'.