04
nov
'16

Geslaagden voor snorkelexamen bij NZRB.

Op woensdag 26 oktober vond het snorkelexamen plaats bij de Noordwijkerhoutse Zwem- en Reddingsbrigade. Alle vijf de kandidaten zijn geslaagd: van harte gefeliciteerd. Fenna en Nori zijn geslaagd voor Snorkeldiploma 1, Valerie, Martien en Wout voor Snorkeldiploma 2. Zij moesten...

onder andere het snorkelset onder water aan doen, de bodem aantikken en een aantal banen flipperen. Ook is ‘buddy breathen’ onderdeel van het examen. Hierbij delen twee zwemmers één snorkel die zij constant, onder water, aan elkaar geven.

De NZRB heeft plek voor nieuwe leden. Voor leden die hun A diploma hebben is er op dit moment geen wachtlijst. Lijkt het uw kind leuk om reddingstechnieken te leren? Heeft uw kind een diploma maar zwemt hij/zij niet zo vaak?

Heeft u zelf interesse om wekelijks aan uw conditie te werken? Bekijk de website op www.nzrb.nl of neem contact op met de NZRB via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U ontvangt dan een uitnodiging om een keer te komen kijken of meezwemmen.

Tekst en foto NZRB.