Datum: 18-04-2021 - 01:52
07
nov
'16

10 december kerstveiling VVSB met unieke kavel op Facebook:6 kaarten FC Volendam-VVSB

Onze traditionele kerstveiling komt er weer aan! Zaterdagavond 10 december staat ons clubhuis op Sportpark de Boekhorst vol met fantastische kavels. We hopen dat u met z'n allen weer aanwezig bent om te bieden op de mooiste kavels, VVSB te steunen en vooral ook een gezellige...

bijzondere avond te hebben! Paars-gele saamhorigheid op z'n best! Vorig jaar heeft de vereniging een bewonderenswaardig bedrag mogen bijschrijven.

U weet ongetwijfeld dat de opbrengst van de kerstveiling voor VVSB een belangrijke bijdrage is in de begroting om elk jeugdlid en iedere recreant te kunnen voorzien in onze teamsport met alle activiteiten en voorzieningen daaromheen.

Met alle plannen en ambities die we als club blijvend hebben, is de kerstveiling onmisbaar in haar vorm voor alles en iedereen die deel uitmaakt van ons dorp en onze club. Een kerstveiling die inmiddels vol trots model heeft gestaan voor veel andere verenigingen.

De kerstveilingcommissie heeft daarom opnieuw met bekend enthousiasme gewerkt om een aantrekkelijk aanbod in elkaar te draaien. Met traditionele kavels, maar toch ook weer met vernieuwende nummers!

Het kriebelt weer...Voor iedereen en elk budget is er natuurlijk wat te koop. Benieuwd naar de lijst deze volgt in de tweede nieuwsbrief de u zult ontvangen van ons. Deze is digitaal en u kunt hem ook uit printen voor diegene die dat prettig vinden. Ook komt de kavellijst op BON en in de krant te staan.

 

De veiling begint als altijd om 20.30 uur en voorafgaand vanaf 19.30 uur is er de kinderveiling, het rad van fortuin en de trekking van de VVSB Kerstloterij. Een echt avondje VVSB, verzorgd door vele vrijwilligers, staat toch hopelijk ook in uw agenda vastgelegd? Wij heten u van harte welkom! Tot ziens op 10 december.

Veiling op Facebook:
Ook gaan we vanaf 1 november alvast wat kavels aanbieden via de Facebookpagina van de Kerstveiling (Klik hier). Er zijn dit jaar weer zeer leuke kavels en voor ieder wat wils. Bij ieder kavel dat we gaan plaatsen gelden een aantal regels. Een kavel blijft 14 dagen open staan. Als je na die 14 dagen de hoogste bieder ben dan ben je ook de winnaar en is het kavel voor jouw.

Er zijn al twee kavels via Facebook waarop je kan bieden:
Kavel 1:

De bekende SLAGROOMTAART geschonken door Bader Schilderwerken.
Kavel 2:
Een uniek kavel wees er erbij dit maak je maar eenmalig mee! Zes Kaarten op de HOOFDTRIBUNE van de KNVB Bekerwedstrijd FC Volendam - VVSB. Je bieding is op alle kaarten tegelijk ! Deze kaarten zijn geschonken aan de Kerstveiling commissie door GAM Bakker Transport en Logistiek& Warehousing. Startdatum 6-11-2016 Einddatum 27-11-2016

Foto BON.