Datum: 17-09-2021 - 10:08
01
nov
'16

Genomineerden verkiezing 'Vrijwilliger van het jaar 2016' bekend.

Ieder jaar organiseert de gemeente Noordwijkerhout de verkiezing Vrijwilliger van het jaar. De genomineerden voor dit jaar zijn inmiddels bekend. Via de gemeentelijke website kunt u digitaal uw stem uitbrengen op de genomineerden. In september hebben de verenigingen...

en maatschappelijke organisaties uit onze gemeente een oproep ontvangen om kandidaten voor te dragen voor deze verkiezing. Een onafhankelijke jury heeft de voorgedragen kandidaten beoordeeld en getoetst aan de hand van vooraf opgestelde criteria.  

In de categorie ‘individueel’ zijn de volgende kandidaten genomineerd:

* Sanne Boswinkel van Vrienden van de Witte Kerk (en o.a. Voorlees Express, Stichting TaalLokaal Noordwijkerhout en Couscous & Appelmoes)
* Hennie van Schooten van de Oranjevereniging Noordwijkerhout
* Guillaume Henquet van Toneelvereniging ODI   

In de categorie ‘groep’ zijn de volgende kandidaten genomineerd:

* Vrijwilligers Stichting TaalLokaal Noordwijkerhout
* De Tuinmannen van Tennisvereniging de Boekhorst
* De ‘Vutters’-ploeg van VVSB   

Bent u van mening dat uit beide categorieën één van de genomineerden het verdient om verkozen te worden tot Vrijwilliger van het jaar 2016? Breng dan in de periode van 3 tot en met 24 november 2016 uw stem uit via www.noordwijkerhout.nl/vrijwilligervanhetjaar.

U kunt op de website ook lezen waarom deze kandidaten genomineerd zijn. Per categorie kan eenmaal een stem worden uitgebracht. Diegenen die niet in staat zijn digitaal hun stem uit te brengen, kunnen hiervoor terecht bij het Wmo Adviescentrum, op werkdagen tussen 10.00 en 11.00 uur.

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens een feestelijke avond ter gelegenheid van de ‘Dag van de vrijwilliger’ op woensdag 7 december 2016. De verenigingen en maatschappelijke organisaties ontvangen hiervoor een uitnodiging.

 

Foto BON:

Vrijwilliger van het jaar 2015 > Jos van den Burg
Vrijwilligersgroep van het jaar 2015 > Scouting Bosgeest