Datum: 25-09-2020 - 17:43
02
nov
'16

JOOP, ik heb een zwangere vent!

Toneelvereniging ODI uit Noordwijkerhout komt in november met een hilarische komedie. Wat zou u doen als uw vriend, kennis of collega ineens zwanger is? Juist.., hem goed verzorgen. U leest het goed...HEM goed verzorgen. Het is toch heel normaal dat een man zwanger is?...

Gerard de Jong (Alex Duivenvoorde) is door de computer van de Belastingdienst ineens als zwanger bestempeld. Zijn collega’s Harry (Piet Brama) en Liesbeth (Ingrid Kortekaas) vinden het heel normaal en doen alsof er niets vreemds aan is.

De moeder van Gerard (Helma vd Lans) is helemaal in haar nopjes dat ze oma wordt en is al druk bezig met de baby uitzet. De journaliste Greet van Koevorden (Bianca Zonneveld) staat ineens voor de deur om verslag uit te brengen van dit fenomeen en een dag later staat het in de krant.  

Als plots Maria van Montfoort (Jose Lammerse) en haar dochter Madelon (Hannah Meijer) bij Gerard voor de deur staan om verhaal te halen, neemt het geheel een andere wending. Harry wordt de manager van Gerard en heeft al een contract afgesloten bij Joop van den Ende voor een tv serie...

Madelon is in de veronderstelling dat ze bij Gerard Joling op bezoek is, Maria trekt meteen bij Gerard in.....Gerard heeft gesprekken met zijn laptop.......en o ja....het is een toneelstuk natuurlijk en er zijn 2 spelers niet op komen dagen. Hoe dit afloopt? U leest het al...genoeg absurde ingrediënten voor een lekker avondje lachen.

 

Een heerlijk blijspel, geschreven door Carl Slotboom en de regie is in handen van Jeroen Kortekaas.

Data  en kaartverkoop
Dit stuk is te zien op 18 en 19 november 2016 in De Schelft in Noordwijkerhout, en op 26 november in Trefcentrum De Duinpan in De Zilk. Om 19:30 uur gaat steeds de zaal open. Aanvang steeds om 20:00 uur.

Kaartjes zijn 8 euro pp zijn te bestellen via de website: www.toneelverenigingodi.nl of te koop bij Suzanne’s Feetshop in de Havenstraat, Wagenaar&van Halem in Noordwijkerhout en bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom.


Tekst en foto's Toneelvereniging ODI.