Datum: 26-03-2023 - 14:45
30
okt
'16

Wie wordt de 49e Prins der Duinknijnen?

Nog een paar dagen en De Zilk is twee nieuwe prinsenparen rijker, want zaterdag 5 november wordt de 49e Prins der Duinknijnen gepresenteerd aan het grote publiek. Vanaf die dag weten we dus welk nieuw prinsenpaar komend jaar zal gaan regeren over het Duinknijnenrijk en...

welk jeugdprinsenpaar er vanaf vrijdag 4 november over het Dwergknijnenrijk de scepter zal gaan zwaaien. De zaterdagavond zal compleet in het teken staan van gezellige muziek, met natuurlijk volop dansmuziek voor iedereen, wat natuurlijk verzorgd zal gaan worden door niemand minder dan Discotheek Music Wave en natuurlijk door Hofkapel de Stropers.

Op deze avond zal de welbekende stunt centraal staan waar de 49e Prins bekend mee zal worden gemaakt, let wel over deze stunt zal absoluut nog jaren worden gepraat! Tevens wordt er waardig afscheid genomen van het huidige prinsenpaar: Prins Florus & Prinses Fauna.

Op dit moment zijn de namen van de nieuwe prins-kandidaten volop door het Zillukse gegaan en zelfs in omliggende dorpen wordt er volop gespeculeerd over diverse raadsleden die weleens Prins zouden kunnen/willen worden.

U bent van harte welkom in Trefcentrum Duinpan om getuige te kunnen zijn van wie de 49e Prins der Duinknijnen zal gaan worden én om natuurlijk te genieten van deze geweldige feestavond. De zaal is open vanaf 20.30 uur en het programma begint om 21.00 uur, kaarten á € 5,-- aan de zaal.

Ook de Dwergknijnen zullen hun nieuwe prinsenpaar kiezen en dat zal gebeuren op vrijdag 4 november, wie worden de opvolgers van huidig Prins Jut & Prinses Jul? Deze avond zal beginnen om 19.00 uur en de entree is GRATIS.

Natuurlijk zal de jeugd ook zeer zeker hun voetjes van de vloer laten komen, want óók hier zal Discotheek Music Wave ervoor gaan zorgen dat het 25e prinsenpaar der Dwergknijnen swingend hun seizoen zullen gaan inluiden.

De Dwergknijnen hopen dan ook een volle zaal te hebben, dus broers en zussen, vaders en moeders, opa's en oma's, ooms en tantes en alle andere mensen, kom allemaal deze avond naar de Duinpan.

Voor de laatste info kunt u kijken op www.duinknijnen.nl alweer u zich tevens kunt aanmelden op onze Facebook en Twitter pagina’s.

Tekst en foto De Duinknijnen.