Datum: 11-05-2021 - 05:48
31
okt
'16

Feestelijke opening van Dundia’s Workshops, Creations, Fashion & House Styling. (update foto's)

In de Noordwijkerhoutse Dorpsstraat vond op zaterdag 29 oktober de feestelijke opening plaats van de nieuwe winkel Dundia’s Workshops, Creations, Fashion & House Styling. Iedereen is van harte welkom om de winkel te bekijken en te zien wat Dundia’s allemaal te bieden heeft...

En dat is nogal wat: Dundia’s hanteert het principe van “shop-in-shop”, wat inhoudt dat mensen hun handgemaakte creaties in de winkel van Dundia’s kunnen verkopen tegen een kleine vergoeding. Een mooi voorbeeld zijn de custom made tassen die naar ieders wens kunnen worden vervaardigd.

Ze zijn te bewonderen in de etalage van Dundia’s, waar voorbijgangers een idee kunnen krijgen van het groot scala aan mogelijkheden die geboden worden door deze nieuwe zaak. Workshops op alle mogelijke gebieden kunnen worden gevolgd en wie zelf een workshop wil geven die door Dundia’s wordt gefaciliteerd, is daarvoor ook aan het juiste adres.

Zowel voor kinderen als voor volwassenen zullen er workshops worden georganiseerd; op de website is alle informatie daarover te vinden. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos: van proeverijen en demonstraties. Elke vrijdagmiddag is er van 16.00 tot 18.00 uur de Kids Club, waar kinderen onder begeleiding kunnen knutselen.

Kinderen kunnen lid worden van de club, waardoor ze korting krijgen, maar zomaar binnen lopen om te zien wat er gaande is kan ook. In de winkel worden allerhande zaken op het creatieve vlak verkocht, zoals fimo klei en borduurpakketten. Maar ook is het mogelijk om zelf in de winkel sieraden te vervaardigen, daarvoor zijn alle benodigde materialen voorradig.

Op vrijdagavond wordt er een inloopavond georganiseerd, voor mensen die onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar willen handwerken, elkaar willen ontmoeten of iets anders creatiefs willen doen.  Voor al deze activiteiten wordt slechts een kleine vergoeding gevraagd.

Er is nog meer te melden: via het vastgoedonderhoud bedrijf Coverplan van Duncan van Wijk van Dundia’s wordt bouwbegeleiding aangeboden. Mensen die willen gaan verbouwen kunnen informatie krijgen over de beste manier om dat aan te pakken en hulp bij het vinden van de juiste mensen voor de verbouwing.

Dundia’s is ook expert in folie applicatie, waarbij kunststofkozijnen of bijvoorbeeld keukenkastjes een geheel nieuwe kleur krijgen. Tevens wordt er kleuradvies gegeven ten behoeve van de woninginrichting. Dundia’s is zeer tevreden over de locatie: “midden in het dorp, waar we zowel dorpsbewoners als toeristen hopen te begroeten.

We zijn van plan met veel verrassende dingen te komen en met de feestdagen in zicht willen we workshops organiseren rond Sinterklaas en Kerst. Het is handig om onze website www.dundias.nl in de gaten te houden, want daarop zal alle info te vinden zijn.”

Openingstijden van Dundia’s zijn: maandag van 12.00 -18.00 uur, dinsdag t/m donderdag van 09.00 – 18.00 uur, vrijdag van 09.00 -21.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Dundia’s Dorpsstraat 36a  Noordwijkerhout

Tekst Dundia’s - Foto's Danique Vogels.