Datum: 27-10-2021 - 00:01
26
okt
'16

Informatieavond ontmoetingscentrum dementie Topaz Munnekeweij.

Op dinsdag 1 november is er een informatieavond om mensen met dementie en hun familie, mantelzorgers, hulpverleners en andere geïnteresseerden te wijzen op het ontmoetingscentrum dementie in Topaz Munnekeweij, Via Antiqua 25 in Noordwijkerhout. U bent van harte welkom van...

19.30 - 21.30 uur (inloop 19.00 uur) in de Tuinkamer van Munnekeweij.

Als de gezondheid achteruitgaat, wil men misschien extra zorg. Maar wel blijven wonen en leven zoals u graag wilt. Topaz maakt dit mogelijk. Er zijn twee sprekers uitgenodigd die gaan vertellen over hun ervaringen met dementie en wat er allemaal nog mogelijk is.

U kunt op deze avond het boek “ik ben de weg kwijt” kopen en laten signeren door de schrijver Sjef van Bommel. Er is een pauze met een consumptie en daarna de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Het ontmoetingscentrum
Het ontmoetingscentrum van Topaz Munnekeweij biedt ondersteuning en begeleiding die erop gericht is dat mensen met dementie zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Gedurende de dag biedt Topaz Munnekeweij activiteiten en therapie die gericht zijn op het behoud van de vaardigheden van de cliënt.

Topaz Munnekeweij organiseert activiteiten zoals bingo, handmassages, koken en bakken en geheugentraining. Het ontmoetingscentrum biedt ook ondersteuning aan mantelzorger(s). In het ontmoetingscentrum kunnen zij ervaringen en informatie delen over de zorg voor iemand met dementie.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.topaz.nl/ontmoetingscentrumdementie of contact opnemen met het Cliënt Service Bureau. Dit kan telefonisch via 071 4056925 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Foto BON