Datum: 17-10-2021 - 01:14
24
okt
'16

Amateurbakkers en taartliefhebbers, je kunt weer meedoen aan 'Heel Noordwijkerhout Bakt'.

Amateurbakkers en taartliefhebbers opgelet, op zaterdag 12 november organiseert Stichting Vrienden van de Witte kerk voor de 2e keer 'Heel Noordwijkerhout Bakt' (klik hier voor de 1e editie). Iedereen mag meedoen met deze bakwedstrijd die als thema 'winter' heeft. Of je je nu...

wilt uitleven met pepernoten, stoofpeertjes of chocolade, alles mag. Als het resultaat maar vooral lekker is! Wil je meedoen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan weten wij hoeveel taartschalen we moeten regelen.

De taarten worden beoordeeld op uiterlijk en smaak door een professionele jury onder leiding van Erika van den Haak van Kaatjes Cake-kunst. Er is een mooie prijs voor de mooiste én de lekkerste taart. Voor iedereen die trek heeft in heerlijke taart; vanaf 12.00 uur worden de inzendingen per punt verkocht, de opbrengst is onze fundraiser. Geen trek in taart? Geen nood; wij organiseren ook een sfeervolle wintermarkt.

Mini-markt:
Winterboeken, winters handwerken, kom langs en raak geïnspireerd door onze standhouders. Wilt u meedoen met de workshop van Stoffig Stel? Dat kan, geeft u zich dan even op in de winkel en kom 12 november gezellig langs.

Wij zorgen voor koffie.... óf warme chocomel. Want wij hebben een bijzondere Amerikaanse trend naar Noordwijkerhout gehaald: hot-chocolate-bar, kortom, kom langs en geniet.

 

De Vrienden, die zich ten doel stellen fondsen te werven voor het behoud van de Witte Kerk, overhandigen ieder jaar tijdens de dag van de Witte kerk een cheque aan een vertegenwoordiger van het kerkbestuur. De donatie van de Vrienden wordt uitsluitend gebruikt voor het onderhoud van het kerkgebouw.

Meedoen? Kijk voor de spelregels op de website, klik hier.