24
okt
'16

Duin-en-dallers houden griezelige Halloweentocht. (foto's)

Voor de kinderen van Duin en dal werd de herfstvakantie weer afgesloten met een griezelige Halloweentocht door de wijk. In de loop van de week waren de deelnemende bewoners de buurt aan het omtoveren naar 'Spokendal' en zo kwamen er overal spoken te hangen. Zaterdagavond...

begon de avond met een groepsfoto en vertelde spook Carla het verhaal dat er spoken uit het spookhuis waren ontsnapt, of de kinderen die maar even wilde zoeken. Zo moesten ze allemaal opdrachtjes doen en de spoken zoeken met de volgende opdrachten.

Er werd een handspookje gekleurd, spookrijden, spookdansen, blikspook gooien, kleurplaat, puzzel stukjes zoeken in de speeltuin, spookbowlen, spookjes gooien in de heksenketel, snoepjes spookkoekjes en limonade hoorde er natuurlijk ook bij.

Tot slot naar het einde van de tocht waar de griezels Perry en John hun uiterste best hadden gedaan voor heus spookie gebeuren. Je kon daar je hand laten afhakken en vlogen er spoken in het rond en liepen er duistere figuren rond. Het werd weer een griezelig maar gezellig samenzijn met de buurt, met nog een lekker bakkie koffie en thee als afsluiting.

Tekst en foto's Jeannette van der Valk.